ulu_bg

tala fou

O aso nei o loʻo tatou talanoa e uiga i le tele o faʻamatalaga faʻapitoa olaupapa fa'alo alava minerale.

 

1.Firstly, o loo tatou talanoa e uiga iNRC.O le NRC o le fa'apu'upu'u o le fa'aitiitiga o le pisa Coefficient.O le fa'aitiitiga o le pisa e fa'atatau i le numera fa'atatau o le leo absorption coefficient o mea i le ogatotonu taimi o 250Hz, 500Hz, 1000Hz ma 2000Hz, sa'o i le lua decimal nofoaga, ma le numera mulimuli o le 0 po o le 5, lea e fa'aalia e le NRC. .E manino lava, o le tele o le faʻaitiitia o le pisa, o le sili atu lea o le faʻaogaina o le leo ma sili atu le faʻatinoga o le leo.

 

2.Secondly, o le CAC, Fa'aaluga Attenuation Vasega.O le CAC index o se fua o le fa'amama leo o avanoa lata ane.O le maualuga o le CAC index, o le sili atu lea o le faʻatinoga acoustic.

 

3.Next, o le malamalama reflectivity.O le laupapa fa'aalo a le minerale e masani ona fa'aaogaina i totonu o le ofisa.Mo ofisa, o le tele o taualuga e masani ona lanu paʻepaʻe.Afai o le taualuga e maualuga le malamalama o le malamalama, o le a sili atu le susulu o le ofisa atoa ma faʻaitiitia le vaivai o le vaʻaia.O le fa'aogaina umi o fa'alo maualalo e mafai ona mafua ai le vaivai o le va'ai.

 

4. O le mea mulimuli o le tetee atu i le susu.O le fa'amalieina o le susu o se fa'ailoga taua lea o le lelei o le laupapa fa'aalo a le minerale.I nisi o eria, e timuga ma susu i le tausaga atoa, o lea pe a filifilia le taualuga, e tatau ona tatou gauai atu i le faʻaogaina o le laupapa faʻaofuofu minerale ma maualuga RH.Aua le filifilia oloa e maualalo le RH mo taugofie, ina ia aloese mai le goto pe a uma ona faʻapipiʻi.

 

O faʻailoga o loʻo i luga e mafai ona fesoasoani ia i tatou e sili atu le filifilia o le laupapa faʻaalo minerale.E moni o laupapa fulufulu minerale e masani ona faʻaaogaina i fale ofisa ma e mafai ona vaʻaia i soo se mea i totonu o le ofisa.I le tasi itu, o lenei ituaiga taualuga e le afaina, i le isi itu, o loʻo i ai se aafiaga lelei o le absorption.Ae sili atu le taua, o lenei ituaiga mea e matua taugofie ma e mafai ona fesoasoani e faʻaititia le paketi o le poloketi.O se mea teuteu lelei.

 

amio


Taimi meli: Tes-27-2021