ulu_bg

tala fou

1. Laina elastic: E tusa ai ma le maualuga o le faʻaofuofu o le faʻaalo, o le laina faʻaofuofu elastic e faʻaaogaina e avea ma laina masani mo le faʻapipiʻiina.

2. Faʻapipiʻiina o le paʻu: Fuafua le tulaga o le boom e tusa ai ma manaʻoga o ata faufale, faʻapipiʻi vaega faʻapipiʻi (iron angle) o le boom, ma pulumu i le vali faʻafefe.O le boom e faia i pa uʻamea ma le lautele o le Φ8, ma o le mamao i le va o mea siʻitia o le 900-1200mm.I le taimi o le faʻapipiʻiina, o le pito i luga e faʻapipiʻiina ma le vaega faʻapipiʻi, ma o le pito i lalo e fesoʻotaʻi ma le tautau pe a uma le filo.Ole umi fa'aalia ole pito fa'apipi'i e le itiiti ifo ile 3mm.

3. Faʻapipiʻiina o le keel autu: C38 keel e masani ona faʻaaogaina, ma o le mamao i le va o keels autu o le taualuga o le 900 ~ 1200mm.Pe a faʻapipiʻi le kiel autu, faʻafesoʻotaʻi le kiel tautau autu i le kiel autu, faʻamau faʻamau, ma sii le taualuga i le 1/200 pe a manaʻomia, ma siaki le mafolafola o le kiel i soo se taimi.O kiels autu i totonu o le potu o loʻo faʻatulagaina i le itu umi o lamepa, ma e tatau ona gauai atu e aloese mai le tulaga o lamepa;o kiels autu i totonu o le alalaupapa o loʻo faʻatulagaina i le itu puupuu o le alalaupapa.

4. Fa'apipi'iina o le kiel lona lua: O le kiel lona lua tutusa e faia i le vali T-foliga kiel, ma o le avanoa e tutusa ma le fa'asologa fa'alava o le laupapa.O le kiel lona lua e tautau i luga o le kiel tele e ala i se tautau.

5. Faʻapipiʻiina o keel itu: L-foliga itu keel o loʻo faʻaaogaina, ma o le puipui o loʻo faʻapipiʻiina i le palasitika faʻalautele paipa faʻapipiʻi lava, ma le mamao tumau o le 200mm.

6. Natia asiasiga: A maeʻa le faʻapipiʻiina o le hydropower, suʻega vai, ma le taofiofia, e tatau ona natia le siaki, ma o le isi gaioiga e mafai ona ulufale naʻo le pasia o le suʻega.

7. Fa'apipi'i laupapa teuteu: O le fa'alava fa'a'ele'ele laupapa fa'amalo fa'amanaia fa'amatalaga fa'amaonia, ma e mafai ona tu'u sa'o le laupapa fa'aalo fa'alava fa'asolo i luga ole kiel vali T-foliga.O le kiel laʻititi o loʻo faʻapipiʻi i le laupapa ma faʻapipiʻi, e tatau i le tagata faʻapipiʻi ona ofuina totigilima paʻepaʻe i le taimi o le faʻapipiʻiina e puipuia ai le faʻaleagaina.

8. O pepa ma faʻamaumauga nei e tatau ona siakiina i le taimi o le taliaina o le faʻaoga o le taualuga.Ata faufale, fa'atonuga o fa'atonuga ma isi pepa fa'ata'ita'i o galuega fa'aalo le tumau;tusi pasi agavaa oloa, lipoti o su'ega o faatinoga, faamaumauga o le taliaina o nofoaga ma lipoti toe asiasia o mea;natia faamaumauga o le taliaina o poloketi;fa'amaumauga faufale.

talafou1


Taimi meli: Me-27-2021